Bucovina da o mana de ajutor copiilor din centrul educativ Afterschool Clinceni

La inceputul acestui an Compania Rio Bucovina se alatura programului Afterschool Clinceni, un proiect social destinat copiilor care se confrunta acasa cu o situatie dificila.

Intelegand greutatile si obstacolele pe care acesti copii le indura in fiecare zi, Bucovina contribuie la oferirea unor experiente frumoase si educative, dar mai ales la sansa unei vieti normale, ferite de griji, pentru tinerii din centrul de la Clinceni.

Aici, la Clinceni, sunt copii din centre de plasament sau ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate, sunt copii care au un singur parinte sau au o situatie familiala precara. Fiecare dintre acestia merita o educatie solida si un viitor mai bun. Acesta este motivul pentru care Bucovina a ales sa se alature acestui proiect de suflet.

In cadrul proiectului Afterschool Clinceni, copiii beneficiaza de un spatiu ocrotit in care isi pot exprima creativitea si in care primesc indrumarea necesara pentru domeniile in care mai tarziu pot excela. De asemenea, cei mici sunt asistati la pregatirea temelor, invata o limba straina si socializeaza in conditii de maxima siguranta si confort. Impactul major pe care il are acest proiect in viata fiecaria dintre tineri se refera la cresterea calitatii vietii si, prin procesul educativ,asigurarea unui viitor fericit si prosper.