Bucovina – mandru partener al Sanremo Music Awards

Anul 2016 a avut un debut melodios pentru Apa Bucovina – mandru partener al Festivalului si Concursului Sanremo Music Awards! Finala nationala a concursului s-a desfasurat pe 26 ianuarie si a fost gazduita de Beraria H.

Pe scena au urcat cei mai buni dintre cei buni, cei 8 finalisti alesi pe spranceana: AVE, Allessio Paddeu (X Factor), Sevi, Adi Cristescu, Alexandru Constantin, Silvia Stefanescu, Ungureanu Ionut si Marius Balan. Misiunea juriului, format atat din reprezentanti ai Festivalului, cat si din specialisti din industria muzicala romaneasca, a fost una deloc usoara. Printre octave, acorduri muzicale fine si multa voie buna, Bucovina a facut ce stie ea mai bine: a impartit energie la sticla pentru a se asigura ca toti cei prezenti sunt hidratati si gata de distractie!

La sfarsitul unui spectacol electrizant, au fost desemnati fericitii reprezentanti ai Romaniei in Finala Internationala Sanremo Music Awards din Italia. Le uram mult succes si le tinem pumnii stransi Avei si lui Ionut Ungureanu!