Bucovina sustine viitorii parinti si tinerele mame, si sponsorizeaza conferinta medicala „Sarcina: o experienta fizica totala. Nutritie si ingrijire

Bucovina s-a alaturat evenimentelor organizate periodic de Parenting Ads si SocialMoms, dedicate femeilor insarcinate, tinerelor mame si viitorilor parinti, prin care acestia se pot informa asupra nutritiei si ingrijirii celor mici, si, de asemenea, asupra schimbarilor care apar in timpul sarcinii.

Evenimentul Sarcina: o experienta fizica totala. Nutritie si ingrijire, a avut loc in luna februarie, la Jubile The Ballroom, in prezenta unor specialisti de prima clasa in diverse domenii precum: puericultura, psihologie, kinetoterapie, dar si a unui public vast.

Agenda evenimentului a cuprins diverse subiecte de inters pentru tinerii si viitorii parinti, precum:

- Doi factori de o importanta majora in stilul de viata al celui mic: alimentatia mamei si greutatea acumulata in timpul sarcinii. Aceste doua aspecte influenteaza riscul de obezitate al copilului pana la 3 ani. (Specialist Diana Artene); - Temeri si frici existente in perioada sarcinii legate de nou-nascut. (Specialist Roxana Purcarea); - Importanta alaptarii bebelusului. (Specialist Paun Grigore); - Schimbarile fizice care au loc in timpul sarcinii. (Ioana Paraschiv).