Protejăm sălbăticia ținutului Bucovina prin acțiuni de responsabilitate socială

Teoria Half-Earth, conform căreia oamenii și natura trebuie să împartă planeta 50-50 ne-a inspirat să începem o nouă campanie susținută de o serie de acțiuni pentru protejarea și conservarea ținuturilor naturale sălbatice.

Prima acțiune desfășurată de către Maspex Romania prin brandul Bucovina alături de partenerii săi, Primăria Dorna Candrenilor și Ocolul Silvic Dorna a avut loc în zona Valea Secu, comuna Dorna Candrenilor din județul Suceava. Împreună cu partenerii noștri și cu voluntari de la organizația Vatra Dornei Tineret și de la Asociația Salvatorilor Montani din România – Salvamont Vatra Dornei au fost plantați 2.000 de puieți de brad pentru împădurirea zonei.

La acțiune a participat și Carmen Brumă, endorser al brandului Bucovina.

Atât prin noua campanie “Ținut sălbatic – apă echilibrată“, cât și prin acțiunile de responsabilitate socială pe care le vom desfășura, ne-am propus să creștem grija față de natură și să reamintim oamenilor că pentru a trăi în echilibru este nevoie să păstrăm în continuare ținuturi sălbatice, neatinse de civilizație, așa cum este și o zona de tip rezervație naturală din care provine apa naturală minerală Bucovina.