Bucovina este apa oficială a Echipei Naționale de Fotbal

Maspex Romania susține fotbalul românesc prin încheierea unui nou parteneriat cu Federația Română de Fotbal. Astfel brandul Bucovina, parte a portofoliului Maspex, se alătură de anul acesta familiei fotbalului românesc și devine apa oficială a Echipei Naționale de Fotbal.

Pentru o perioadă de doi ani, până la finalul anului 2021, vom fi alături de Federația Română de Fotbal și de Echipa Națională încurajând performanța și furnizând apă îmbuteliată și băuturi răcoritoare necarbogazoase la acțiunile și evenimentele FRF.

Ne bucurăm să extindem acest parteneriat cu Maspex Romania prin care am reușit să dăm naștere unei competiții unice, Cupa Tymbark Junior. În această ediție, a patra, au luat startul aproape 145.000 de elevi din întreaga țară! Împreună cu partenerul nostru construim viitorul fotbalului românesc, a venit momentul ca acesta să se alăture și vârfului piramidei și să fie alături de Echipa Națională în viitoarele provocări. Încă o dată am demonstrat că Federația Română de Fotbal este un partener de încredere pentru mediul de business și, astfel, reușim să continuăm cu succes strategia comercială care a devenit deja un model în asigurarea suportului optim pentru performanța sportivă.
Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Colaborarea dintre Maspex Romania și Federația Română de Fotbal este una care ne bucură și care ne onorează. Au trecut deja 4 ani de când ne-am unit forțele pentru susținerea fotbalului românesc, iar parteneriatul nostru este unul de succes. Am început cu organizarea celei mai mari competiții de fotbal pentru elevi – Cupa Tymbark Junior – și continuăm susţinând fotbalul de performanță. Brandul Bucovina, parte a portofoliului Maspex, este de acum apa oficială a echipei naționale. Acesta este modul nostru de a încuraja practicarea sportului ca stil de viață sănătos și de a susține activitatea echipei naționale și a Federației.
Mult succes tricolori! Vă suntem alături!

Grzegorz Grabowski, directorul general Maspex Romania.