A patra acțiune de reîmpădurire organizată de brandul de apa Bucovina

Este promisiunea pe care Bucovina o duce mai departe an de an, prin fiecare campanie de reîmpădurire.

Anul acesta am reușit să plantăm peste 3.500 de puieți de molid în zona din apropierea surselor de apă Bucovina. Acțiunea a avut loc în cursul zilei de ieri, 26.04.2023.

Ambasadoarea brandului, Carmen Brumă, ne-afost alături și de această dată.<

Invitații speciali ai acestei ediții au fost cei doi canotori campioni mondiali, Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan, alături de doamna Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj, declarată cea mai bună canotoare a secolului.

“Pentru mine, Bucovina înseamnă acasă. Am revenit cu drag în zonă, iar participarea la această plantare mi-a adus satisfacția că dau înapoi ceea ce am primit de la acest ținut pe care îl îndrăgesc mult. Liniște, natură curată, căldură și omenie. Prin fiecare copac plantat îmi place să cred că am dat înapoi câte puțin dintoate acestea. Iată că parteneriatul dintre Federația Română de Canotaj și apa Bucovina nu înseamnă doar o colaborare profesională, ci și o legătură desuflet. Ceea ce mă face să prețuiesc și mai mult această colaborare”, a declarat Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj.

Desfășurăm acțiuni de reîmpădurire din 2019.
Am plantat peste 12.000 de puieți până acum.
Protejăm Ținutul Echilibrului – Bucovina.