Bucovina, Apa Oficială a Cupei Tymbark Junior

Prin acțiunile sale, brandul Bucovina aduce sportul mai aproape de oameni și susține cadrele potrivite pentru practicarea sportului de la cele mai mici vârste.

Partener constant de hidratare al celui mai mare campionat de fotbal pentru copii - Cupa Tymbark Junior, Apa Bucovina a devenit anul acesta Apa Oficială a turneului. Astfel, hidratarea micilor fotbaliști, dorința de a deveni campioni la fotbal și setea de performanță au fost susținute de Bucovina pe tot parcursul etapei zonale a campionatului care s-a desfășurat în 22 de județe din țară, inclusiv București, cu participarea a peste 3.000 de copii pasionați de fotbal, fete și băieți, îndrumați de profesorii de sport din școlile lor.

În continuare, Bucovina rămâne partenerul de hidratare al echipelor calificate pentru faza finală a campionatului fiind alături de ele în Marea Finală programată pe 22 mai, pe Stadionul Municipal „Constantina Diță” din Târgu Jiu.

Despre Cupa Tymbark Junior.
Cupa Tymbark Junior, parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Fotbal, urmărește încurajarea copiilor din toată țara să facă mișcare, să își pună în valoare potențialul sportiv și să își descopere talentul la fotbal. Competiția este organizată de către Federația Română de Fotbal și Maspex Romania prin brandul Tymbark, în colaborare cu Ministerul Educației. În ediția actuală, 39.726 elevi din tată țara, fete și băieți cu vârste între 6 și 12 ani au jucat jotbal pentru a câștiga marele titlu de campion al Cupei Tymbark Junior.