Protejăm Ținutul Echilibrului, a cincea acțiune de reîmpădurire

O nouă acțiune de reîmpădurire a avut loc la inițiativa brandului de apă minerală naturală Bucovina în cadrul programului de responsabilitate socială ”Protejăm Ținutul Echilibrului”. Acțiunea, cea de-a 5-a, s-a desfășurat într-o zonă montană greu accesibilă din Vatra Dornei, unde au fost plantați 4.000 de puieți de puieți de molid și larice pe o suprafață de aproximativ un hectar.

La plantare au participat nume mari ale sportului românesc alături de voluntari din rândul angajaților companiei Maspex și de reprezentanți ai asociațiilor de voluntari din Vatra Dornei.

În calitate de Ambasadoare ale brandului Bucovina, Ancuța Bodnar și Simona Radiș, campioane olimpice la canotaj, alături de canotorul olimpic Marius Cozmiuc, au participat la acțiunea de reîmpădurire organizată de brandul Bucovina, partener al Federației Române de Canotaj.

Ambasadoare a brandului Bucovina, Carmen Brumă a răspuns pozitiv ca de fiecare dată invitației.
Iar fotbaliștii internaționali Lucian Sănmărtean și Marius Nicolae s-au implicat și în aceast an, adunând în jurul lor adolescenți din comunitatea bucovineană. Acțiunea de reîmpădurire este unul dintre modurile în care brandul Bucovina își manifestă respectul față de natură precum și față de consumatorul care apreciază calitățile apei, echilibrul și puritatea ei absolută.