Eveniment sportiv la Vatra Dornei susținut de Apa Bucovina

Brandul de apă Bucovina promovează practicarea sportului ca mod de viață sănătos și orientat către performanță, dar și pasiunea pentru fotbal fiind Apa Oficială a Echipei Naționale de Fotbal și Apa Oficială a celui mai mare campionat de fotbal pentru copii, Cupa Tymbark Junior.

Implicat în activități sportive de mare amploare, brandul de apă Bucovina inițiază și susține totodată practicarea sportului în comunitate, oferind copiilor ocazia să întâlnească adevărate modele de performanță.

Astfel, prin parteneriatul cu Federația Română de Fotbal, brandul Bucovina a oferit elevilor pasionați de fotbal din Vatra Dornei ocazia să îi întâlnească pe cei doi mari foști internaționali, Lucian Sănmărtean, ex-tricolor cu două titluri de campion național și Marius Niculae, fost internațional, campion în România și Portugalia. De la ei, elevii au învățat tehnici și secrete din fotbal, dar și sfaturi pentru a obține cele mai bune rezultate pe teren.

Atât copiii, cât și fotbaliștii prezenți la întâlnire au luat parte la un meci impresionant, unde au pus în aplicare tehnicile însușite, dar și cea mai importantă lecție, cea a spiritului de echipă.