Bucovina Fructată. Regăsește drumul spre natură, regăsește drumul spre tine!

Bucovina Fructată, gama de apă cu arome a brandului Bucovina, lansează o nouă campanie de comunicare: Regăsește drumul spre natură, regăsește drumul spre tine!

Vara aceasta, Bucovina îți propune să te bucuri de liniște și de relaxare atunci când vrei să uiți de agitația orașului într-un mod cât se poate de simplu: savurând Bucovina Fuctată - amestecul perfect între apă pură de izvor și un strop de fruct, disponibilă în 3 sortimente: Lamâie Tonifiantă, Piersică Exuberantă și Măr Revigorant.

Ideea campaniei pornește de la nevoia de a te reconecta cu natura și cu tine însuți pentru a regăsi echilibrul. La fel cum momentele de liniște și recreere te ajută să te bucuri de lucrurile simple în contextul unui cotidian din ce în ce mai stresant, Bucovina Fructată cu gustul său plăcut de fructe îți readuce echilibrul în viața de zi cu zi, amintindu-ți de frumusețea naturii.

Campania nou lansată este comunicată pe TV pe tot parcursul verii, este prezentă online, out-door și beneficiază de acțiuni in-store.